Wil je lid worden van Vereniging De Aangespannen Haflinger? Dat kan door het online inschrijfformulier hier in te vullen.

 

De Aangespannen Haflinger biedt veel voordelen zoals: betaalbare wedstrijden in elke regio, buitenritten, leuke andere activiteiten zoals clinics en feestjes zonder paard.  Als je lid wordt steun je de vereniging en ontmoet je vele anderen met Haflingers, supergezellig!

 

Onze vereniging kent verschillende soorten leden:

 

Basislid: Iemand van 18 jaar of ouder die, als eerste van een huishouden lid wordt van DAH. Hij/zij betaalt contributie zoals vastgesteld door de ALV (Euro 35,00 voor 2023) en heeft stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in het ledenbestand.

 

Partnerlid: Iemand van 18 jaar of ouder, partner van een basislid, behorende tot dat huishouden. Hij/zij betaalt contributie zoals vastgesteld door de ALV (Euro 5,00 voor 2023) en heeft stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in het ledenbestand.

 

Basis-jeugdlid: Iemand jonger dan 18 jaar, die met toestemming van ouder/voogd is lid geworden. Hij/zij betaalt contributie zoals vastgesteld door de ALV (Euro 20,00 voor 2023) en heeft stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in het ledenbestand.

 

Jeugdlid: Iemand jonger dan 18 jaar, behorende tot het huishouden van een basislid of diens partner. Hij/zij betaalt geen contributie en heeft geen stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in een separaat gedeelte van het ledenbestand.

 

Jeugdbijrijder: Iemand jonger dan 18 jaar, niet behorende tot het huishouden van een basislid, maar regelmatig rijdt op een Haflinger van dat basislid. Hij/zij betaalt geen contributie en heeft geen stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in een separaat gedeelte van het ledenbestand.

 

Vereniging De Aangespannen Haflinger is er voor iedereen en je bent van harte welkom als lid.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier welke je hieronder kunt downloaden.

 

Heb je vragen over het lidmaatschap? Neem dan contact op met de secretarissen van het hoofdbestuur;  Kim van der Heijden en/of Laura Wierda door te mailen naar: dah.leden.adm@gmail.com