Wil je lid worden van Vereniging De Aangespannen Haflinger dan kan dat door het aanmeldingsformulier in te vullen.

De Aangespannen Haflinger biedt veel voordelen, zoals betaalbare wedstrijden in elke regio, buitenritten en een abonnement op ons clubblad; De Haflinger Postiljon.

Ook kun je het gehele jaar deelnemen aan evenementen. Als je lid wordt steun je de vereniging en ontmoet je vele anderen met Haflingers, waarmee je je voordeel kunt doen.

Onze vereniging kent verschillende soorten leden:

 

Basislid: Iemand van 18 jaar of ouder die, als eerste van een huishouden lid wordt van DAH. Hij/zij betaalt contributie zoals vastgesteld door de ALV (Euro 35,00 voor 2020) en heeft stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in het ledenbestand.

 

Partnerlid: Iemand van 18 jaar of ouder, partner van een basislid, behorende tot dat huishouden. Hij/zij betaalt contributie zoals vastgesteld door de ALV (Euro 5,00 voor 2020) en heeft stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in het ledenbestand.

 

Basis-jeugdlid: Iemand jonger dan 18 jaar, die met toestemming van ouder/voogd is lid geworden. Hij/zij betaalt contributie zoals vastgesteld door de ALV (Euro 20,00 voor 2020) en heeft stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in het ledenbestand.

 

Jeugdlid: Iemand jonger dan 18 jaar, behorende tot het huishouden van een basislid of diens partner. Hij/zij betaalt geen contributie en heeft geen stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in een separaat gedeelte van het ledenbestand.

 

Jeugdbijrijder: Iemand jonger dan 18 jaar, niet behorende tot het huishouden van een basislid, maar regelmatig rijdt op een Haflinger van dat basislid. Hij/zij betaalt geen contributie en heeft geen stemrecht op de vergaderingen. Hij/zij wordt opgenomen in een separaat gedeelte van het ledenbestand.

 

Vereniging De Aangespannen Haflinger is er voor iedereen en je bent van harte welkom als lid.

Aanmelden kan via aanmeldformulier die je hieronder kunt downloaden.

 

Het ingevulde formulier kun je opsturen naar Ted Prins

Middenveen 1
9493 TJ De Punt
telefoon: 06-15461848

Versturen per e-mail is ook mogelijk: dah.leden.adm@gmail.com

 

Download
Aanmeldingsformulier De Aangespannen Haflinger 2020
Aanmeldingsformulier 2020.docx
Microsoft Word document 274.9 KB